Uitgelicht

Uitgelicht HB
In 2001 is begonnen met het opschrijven van teksten die genoemd zijn “Hemels Brood”
Omdat het er inmiddels zoveel zijn, hebben we besloten om af en toe een stukje Hemels Brood uit te lichten.
Deze keer is het dit stukje:

Centraal staat deze keer: Ik kom zoals Ik Ben.

Hemels Brood 1413

Hoe word Ik door mensen gezien. Heel verschillend. Zoveel mensen er zijn, zoveel verschillende ideeën zijn er over Mij en sommigen zijn goed maar veel komt niet overeen met Mijn zijn. Hoeveel van jouw ideeën over Mij zijn waar en hoeveeel niet? Ik kan het je niet zeggen, je zou Me niet geloven. En zo gaat dat met alle mensen. De ideeën die zij hebben laten zij niet gemakkelijk los. En zo word Ik nauwelijks gezien zoals Ik Ben. Volkomen liefde, volkomen waarheid.

Maar wie niet het besef heeft van volkomen liefde, hoe kan die besef van Mij hebben zoals Ik Ben. En wie niet aan waarheid hecht, hoe kan bij Mij zien als waarheid. Zo word Ik dus niet gezien, zo ben Ik dus niet op aarde, op de grond waarop mensen hun handelen baseren. Maar, Mijn licht straalt Mij vooruit en dit licht brengt verheldering, brengt inzicht in de harten van de mensen. Dit licht dringt door in de duisternis, in alle hoeken en gaten van het hart en langzaam maar zeker verdringt Mijn licht de duisternis. Langzaam maar zeker verandert het inzicht van het hart, langzaam maar zeker wordt de aarde, de grond waarop de mens zijn handelen baseert, rijp voor Mijn komst terug op aarde, op de bodem van het menselijk bestaan. Want Ik kom terug, zichtbaar voor alle mensen en allen zullen Mij dan zien zoals Ik werkelijk Ben. Niet de één zus en de ander zo. Allen zullen dan de waarheid zien en de ware volkomen liefde begrijpen.

Ja, Ik kom zoals Ik Ben en daar zal grote vreugde zijn in de harten die Mij onvoorwaardelijk in zich opnemen. Nu wordt de aarde bereid, nu wordt de grond losgemaakt, omgewoeld zodat niets vast blijft zitten en er lucht en ruimte komt voor het goede zaad om tot ontwikkeling te komen. Een nieuwe aarde ontstaat, een nieuwe grond voor Mijn bestaan waarop Ik kan komen en blijven. En allen zullen Mij zien in volle glorie van ware liefde voor iedereen.