Maandag
 24 februari 2020

Hemels Brood 6919

Soms kun je blij zijn met een situatie, maar lang niet met alle situaties zal dat zo zijn. Juist wanneer je in situaties komt waarmee je niet zo blij bent, is het van belang om niet te vergeten dat ook de situaties waarmee je niet zo blij bent in Mijn Hand liggen en door Mij ten dienste aan alle mensen gekeerd worden.

Dat wil niet zeggen, dat Ik die verander naar een situatie waar je wel blij mee kunt zijn, want alle gebeurtenissen hebben hun plaats in het grote geheel, afgestemd op het doel van jullie verblijf op de aarde, en hebben ook hun tijd, het een wat langer dan het ander, soms zelfs zolang als iemand op aarde verblijft. Maar zie, er zijn ook goede situaties die uit liefde ontstaan en door Mij ten dienste aan de mens gezegend worden, om mensen te helpen.

Ook mensen die geen besef hebben van Mijn bestaan, geen weet hebben van de mogelijkheid om Mij in hun hart te ontmoeten, geen geloof hebben in Mij en Mijn liefde en haar wijsheid, help Ik. Iedereen die uit de liefde in zijn hart medemensen wil helpen, zal daarin gezegend worden. Wanneer in Mijn Naam geholpen wordt, is het niet steeds nodig om kenbaar te maken dat in Mijn Naam geholpen wordt, beter gaat iemand dat in vrijheid zelf ontdekken. Soms kun je bemerken dat iemand eraan toe is om over Mij te horen, maar zolang dat niet zo is, is het helpen uit de liefde in het hart al de vertegenwoordiging van Mijn liefde aan een medemens.

Iedereen die uit liefde en om niet zijn medemensen helpt, vertegenwoordigt daarmee Mijn liefde, of hij zich dat nu bewust is, of doet zonder besef van Mij, zonder geloof in Mij, alles wat uit ware liefde aan anderen gedaan wordt, is een vertegenwoordiging van Mijn liefde en zal in Mijn Naam gezegend zijn, ongeweten op dat moment, maar zichtbaar in de eeuwigheid.

Hemels Brood stukjes zijn ook in boekjes te krijgen.