Donderdag
 22 juli 2021


Hemels Brood
is ook in boekjes te krijgen

Hemels Brood 7433

Wanneer alles weggeslepen is wat niet zuiver is, wat geen waarheid is, wat geen ware liefde is, komt de mooie werkelijke mens in al zijn van Mij gekregen schoonheid tevoorschijn, zoals een parel in een schelp bij het openen zichtbaar wordt, of zoals het kristal in een steen, wanneer het buitenste eraf geslepen is, zichtbaar wordt, of wanneer de rups verpopt is en de vlinder met zijn prachtige kleuren tevoorschijn komt, of de knop zich langzaam opent en de schitterende bloem in al haar pracht zich toont.

Niets van dat zichtbaar worden gaat zonder moeite en zo gaat het bij de mens ook niet zonder moeite om tot de werkelijk schitterend mooie mens te komen die Ik geschapen heb en in ieder mens aanwezig is, alleen tevoorschijn gebracht moet worden. Alles is daarop gericht, Mijn liefde en haar wijsheid, en Mijn licht. Mensen schuren zich aan elkaar, laag voor laag wordt weggeschuurd, waarbij steeds opnieuw gebeurtenissen plaatsvinden die het schuren langs elkaar in gang houden. Bij sommige mensen is het mooie al enigszins zichtbaar, merkbaar, bij anderen wordt het mooie nog geheel bedekt en lijkt het er niet te zijn.

Maar in ieder mens is een deel van Mijn zuiver Goddelijke leven, van Mijn waarheid, Mijn liefde en haar wijsheid, Mijn macht en kracht aanwezig, in ieder mens. Het verloop van de dingen, het doorlopende proces van komen en gaan van mensen op aarde, is er niet voor niets, het schuurt mee aan de mens tot die schoonheid, die liefde, die zuiverheid, niet alleen zichtbaar wordt, maar tot die mens die schoonheid van werkelijk leven, die zuiverheid, die liefde en haar wijsheid in al zijn doen en laten voor eeuwig en altijd in alle vrijheid is.

Neem al die moeite die je op aarde ondervindt aan, want het is allemaal nodig, het is allemaal Mijn liefde, Mijn wijsheid, en het brengt je tot het eeuwig gelukzalige leven dat je van oorsprong bent, zoals Ik jou, mens, naar Mijn beeld en gelijkenis, schitterend van schoonheid en werkelijk leven, geschapen heb. Kom tot het ware licht en wees dat oneindig reikende licht in waarheid en ware liefde en leef zoals Ik je bedoeld heb in Mijn eeuwig licht, Mijn eeuwige liefde en haar wijsheid, te leven.

De liefde van onze Schepper is ons leven, wanneer wij Zijn liefde zijn,
leven wij werkelijk.