Uitleg over het Gebed

Niet in het gebed van woorden, maar in het hart vol van vertrouwen ligt de verhoring van alles wat jullie Mij vragen. In de liefde uit je hart voor je medemens, wanneer hij moeilijke momenten in zijn leven krijgt door te maken. En hoe meer mensen in hun hart uit liefde hetzelfde bidden, des te meer trekt dat Mijn liefde tot verhoring. Maar de woorden zijn daarbij niet het belangrijkste, de intenties waarmee gebeden wordt, de liefde voor degenen waarvoor gebeden wordt en de liefde voor Mij, in het vertrouwen op Mij.

Want er zijn veel mensen die bidden, alleen of met elkaar, maar veel van alle gebeden blijven in de zwakte van een lippengebed, wat alleen uit woorden bestaat, onbeantwoord, omdat in het hart geen verbinding gemaakt is met Mij en Mijn liefde, terwijl Ik in ieders hart bereikbaar aanwezig ben en graag door iedereen in zijn hart, in een bewust contact, gevoeld word. Iedereen mag Mij in zijn hart alles vragen, maar het rituele gebed heeft daarbij weinig of geen resultaat, omdat het geen contact maakt met Mij en Mijn liefde als zodanig. Het is als het ware uitgezonden op een totaal andere golflengte dan waarop Mijn liefde geraakt wordt, en juist dat is nodig om tot een resultaat te komen, dat Mijn liefde geraakt wordt. Met het ‘in Mijn Naam’ wordt het innerlijke contact met Mij bedoeld, daarom is het ook zo, dat wanneer twee of meer in Mijn Naam bidden voor iets, voor iemand, Mijn liefde aangesproken wordt en al naargelang wat het beste is voor degene waarvoor gebeden wordt, zal dat gebed verhoord worden.

Maar vul de uitkomst niet naar eigen wens in, laat de uitkomst zonder verwachtingen aan Mij en Mijn liefde over en vertrouw erop dat elke uitkomst Mijn zegen is. Want het gaat niet alleen om het nu, maar om veel meer dan dat, en het gaat niet alleen om die ene mens, maar om veel meer mensen. Wat er ook gebeurt, het is altijd op de beste manier stevig gevat in Mijn liefde en haar wijsheid, waaruit alleen het beste voor alle mensen ontstaat. Daarom, wees alert dat je hart in liefde op dezelfde golflengte is als Mijn liefde en haar wijsheid, dan ben je in direct contact met Mij, jouw Schepper, God in Jezus Christus.

Want Ik ben niet alleen in ieders hart, Ik ben overal, altijd, en ook altijd in liefde voor iedereen bereikbaar. Bid vanuit ware liefde, alleen of met anderen samen, in Mijn Naam, dat is, uit ware liefde, dan trek je de hulp van Mijn liefde en haar wijsheid naar je toe ten beste voor ieders welzijn en zie je in werkelijkheid het wonderlijke gebeuren, tot heil van alle mensen.

Deze tekst is in zijn geheel geplaatst op de site www.hemelsbrood.nl met de naam “Hemels Brood 6405”